Menu
Your Cart

NADOMESTNI DELI

ZA INFORMACIJE O NADOMESTNIH DELIH

LAHKO POKLIČITE 03 818 22 62V trgovini z nadomestnimi deli najdete rezervne dele za vse vrste vozil,

ki jih potrebuje vaše vozilo za dobro in varno delovanje.

V ponudbi imamo originalne in originalom enakovredne nadomestne dele!

Visoko strokovno usposobljeni prodajalci, vam znajo dobro in pravilno svetovati pri nakupu.

Ne oklevajte vprašati tudi kaj imamo ta teden za vas v akcijski ponudbi!


Izbor tovarniško obnovljenih delov :
. motorji
. avtomatski menjalniki
. polosi
. glave motorja
. črpalke vbrizgavanja
. krmilni mehanizmi
. zaganjalniki
. turbokompresorji
. zavorna sedla
. alternatorji
. hladilniki
. kompresorji
. ročni menjalnikiHOTEL PNEVMATIK

Izognite se kupu pnevmatik v svoji garaži, kleti ali na podstrešju. 
Izkoristite hotel pnevmatik Žgajner ŽIS in preprosto shranite pnevmatike svojega jeklenega konjicka pri nas. Zagotavljamo vam, da bomo vaše letne pnevmatike varno in pravilno shranili v hotelu pnevmatik, tako da bodo nepoškodovane in v odlicni formi pricakale pomlad. 
Za natancnejše informacije in podrobnejše pogoje hranjenja pnevmatik povprašajte pri nas.

Blagovna znamka: Fortron Model: 70/6254
Fortron Advanced Oil Guard je popolnoma uravnotežen dodatek motornemu olju, zasnovan tako da zagotavlja optimalno mazanje iz zaščito motorja. Zadostuje vsem standardom.LASTNOSTI: • Popolnoma združljiv z vsemi mineralnimi in sintetičnimi motornimi olji • V skladu z specifikacijami svetov..
20.00€
Brez DDV:16.39€
Blagovna znamka: Fortron Model: 70/6253
Fortron Automatic Transmission Flush Kit je zasnovan tako, da omogoča hitro in enostavno menjavo tekočine za samodejni menjalnik, hkrati pa zagotavlja popolnoma uravnotežen paket obdelave za podaljšanje življenjske dobe samodejnega menjalnika.Lastnosti :• Bolj gladko in tišje delovanje menjalnika.• ..
35.00€
Brez DDV:28.69€
Blagovna znamka: Fortron Model: 70/6252
FORTRON ČISTILO HLADILNEGA SISTEMA je specialno razvito čistilno sredstvo, ki zagotavlja optimalno čiščenja hladilnega sistema in izboljša učinkovitost hlajenja in gretja. Usedline, obloge, maščobe in nečistoče v hladilnem/ogrevalnem sistemu upočasnijo hitrost prenosa toplote in s tem oslabijo ..
20.00€
Brez DDV:16.39€
Blagovna znamka: Fortron Model: 70/4855
Diesel System Treatment je znanstveno formuliran proizvod, ki vsebuje uravnoteženo mešanico detergentov, disperzijskih sredstev, inhibitorjev korozije in oksidacije, mazalne snovi in je združjiv z vsemi dizelskimi gorivi. Prednosti:• enostavna uporaba, ena enota zadostuje za do 80 litrov g..
20.00€
Brez DDV:16.39€
Blagovna znamka: Fortron Model: 70/6255
Fortron DPF Treatment čistilo filtra trdih delcev za dieselske motorje.Posebej razvit je kot dodatek gorivu za čiščenje filtra trdih delcev in kot preventivno sredstvo za vzdrževanje. Uporaba čistila dokazano znatno zmanjša velikost sajastih delcev, proizvedenih med izgorevanjem, prav tako zniž..
24.00€
Brez DDV:19.67€
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)
Piškotki
To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.